Evenementen

NTFU tochten

Hieronder vind je de tochten die TWC-ATB Brabantia organiseert onder de NTFU vlag. Hierbij kan iedereen meedoen, ook als je geen lid bent van TWC-ATB Brabantia of van de NTFU. Voor deze tochten kan op de dag zelf worden ingeschreven, indien niet anders is vermeld. De vertrekplaats kan verschillen per tocht zoals aangegeven in het overzicht. De vertrekplaats is:

 • Gasterij ’t Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven (Oerle)

ATB Wintertocht

  zondag 4 december 2022
Vertrek: Dorpsgenot   8:30 – 10:00 uur
Route   35 km of 55 km
Tocht: MTB (uitgepijld)
ATB tocht Brabantia op Fietssport pagina.
Informatie: Niels Geerts

De toertochten worden aangegeven met TT en worden in één groep gereden. De vrije toertochten zijn aangegeven met VTT of GPS en de mountainbike tochten met MTB. De VTT en MTB tochten zijn uitgepijld en kunnen individueel worden gereden. De GPS tochten zijn niet uitgepijld en worden gereden met navigatie. Alle tochten hebben een pauzeplaats.

Fietsweekend 2022

We keren terug naar de locatie van het Brabantia jubileum fietsweekend 2018.
De lokatie: Hotel Inn Salland, Raalte

Westcord hotel

Programma

We gaan max. 550 km fietsen verdeeld over 3 dagen. Echter diegenen die wat minder willen fietsen kunnen op eigen gelegenheid naar Raalte komen. Voor de vrijdagmiddag en/of zondagochtend zijn er kortere rondjes beschikbaar of je gaat op de bonnefooi. Terug ook weer met de auto op eigen gelegenheid.
Daarnaast geldt zoals elk jaar het devies: “Samen uit, Samen thuis”.

Vrijdag 10 Juni

‘s Morgens vertrekken de fietsers voor een mooie route van ca. 180 km die deels de Veluwe aandoet en via het IJsseldal uiteindelijk in Raalte aankomt. Daar zijn we vanaf 15 uur welkom. ’s Avonds genieten we een meergangen diner en kunnen we bij goed weer buiten nog een drankje doen om de indrukken van de eerste dag te verwerken en ons voor te bereiden op de zaterdag.

Zaterdag 11 juni

Op zaterdag worden 3 mooie routes aangeboden door het Sallandse en Twentse land, dus voor elk ambitieniveau zal er iets interessants ter beschikking staan met natuurlijk leuke pauzeplekken.

’s Avonds zullen we op de binnenplaats genieten van de traditionele BBQ.

Zondag 12 juni

De autorijders kunnen ’s morgens nog een rustig lokaal rondje fietsen, de fanatiekelingen moeten na het ontbijt toch weer op weg voor de thuisreis van wederom ca. 180 km.

Inschrijving voor 30 April 2022

We hebben een reservering genomen voor twee overnachtingen in Hotel Inn Salland in Raalte voor 30 à 40 personen, waar we (in principe) in 2 persoonskamers verblijven. De kosten voor het arrangement bedragen € 180,- per persoon. Daarvoor krijg je:

  • 2x overnachting met ontbijt
  • 1x meergangen diner en 1 x BBQ
  • de gebruikelijke “koffie met gebak”

Inschrijven voor het fiets weekend doe je via onderstaand formulier.
Aantal inschrijvingen tot nu toe is 33.
Velden met een * zijn verplicht.

  Akkoord met aanbetaling


  De inschrijftermijn is verlopen. Je kunt je niet meer inschrijven met dit formulier.

  Je aanmelding is definitief als het geld € 180,- is overgemaakt op NL23RABO0153659378 ten name van TWC ATB Brabantia o.v.v. Fietsweekend Brabantia 2022.

  Wij verzoeken je z.s.m. doch uiterlijk 30 april 2022 aan te melden omdat wij begin mei het definitieve aantal deelnemers aan het hotel moeten doorgeven.

  Wij kijken uit naar een mooi fiets weekend in Juni. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

  Organisatie: Piet van der Aa, John Vredenberg, Henny de Vroom, Norbert Piket.