Evenementen

NTFU tochten

Hieronder vind je de tochten die TWC-ATB Brabantia organiseert onder de NTFU vlag. Hierbij kan iedereen meedoen, ook als je geen lid bent van TWC-ATB Brabantia of van de NTFU. Voor deze tochten kan op de dag zelf worden ingeschreven, indien niet anders is vermeld. De vertrekplaats kan verschillen per tocht zoals aangegeven in het overzicht. De vertrekplaats is:

 • Gasterij ’t Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven (Oerle)

GPS Gravelrit

  zondag 5 september 2021
Vertrek: Dorpsgenot  
Route   75 km of 110 km
Tocht: GPS (niet uitgepijld)
Graveltocht Strade Brabantia op Fietssport pagina.
Informatie: Niels Geerts

ATB Wintertocht

  zondag 5 december 2021
Vertrek: Dorpsgenot  
Route   25 km of 40 km of 55 km
Tocht: MTB (uitgepijld)
ATB tocht Brabantia op Fietssport pagina.
Informatie: Martijn van Maasakkers

De toertochten worden aangegeven met TT en worden in één groep gereden. De vrije toertochten zijn aangegeven met VTT of GPS en de mountainbike tochten met MTB. De VTT en MTB tochten zijn uitgepijld en kunnen individueel worden gereden. De GPS tochten zijn niet uitgepijld en worden gereden met navigatie. Alle tochten hebben een pauzeplaats.

Fietsweekend 2020

Vanwege het enorme succes van het jubileum weekend 2 jaar geleden gaan we ook komende zomer met het fietsweekend weer naar Raalte.

Westcord hotel

Programma

We gaan max. 550 km fietsen verdeeld over 3 dagen. Echter diegenen die wat minder willen fietsen kunnen op eigen gelegenheid naar Raalte komen. Voor de vrijdagmiddag en/of zondagochtend wordt er een korter lokaal rondje voorbereid. Terug ook weer met de auto en mogelijk kunnen we de Brabantia aanhanger gebruiken voor vervoer van de bagage.
Daarnaast geldt zoals elk jaar het devies: “Samen uit, Samen thuis”.

Vrijdag 12 Juni

‘s Morgens vertrekken de fietsers voor een mooie route van ca. 180 km die deels de Veluwe aandoet en via het IJssel dal uiteindelijk in Raalte aankomt. Daar zijn we vanaf 15 uur welkom. ’s Avonds genieten we een meergangen diner en kunnen we bij goed weer buiten nog een drankje doen om de indrukken van de eerste dag te verwerken en ons voor te bereiden op de zaterdag.

Zaterdag 13 juni

Op zaterdag worden 3 mooie routes aangeboden door het Sallandse en Twentse land, dus voor elk ambitieniveau zal er iets interessants ter beschikking staan met natuurlijk leuke pauzeplekken.

De langste route van ca 180 km heeft een fraaie lus over de Luttenberg en we rijden bij het Sanatorium over de eerste helling van de Sallandse Heuvelrug. Natuurlijk volgen daarna de bossen van de Lemelerberg, het coulisselandschap van het Vechtdal en de heuvels van het Dinkelland bij het pittoreske Ootmarsum (bekend van het NK wielrennen). Aan het eind rijden we over de Markelose Berg en over de Sallandse Heuvelrug terug naar Raalte.

’s Avonds zullen we op de binnenplaats genieten van de traditionele BBQ.

Zondag 14 juni

De autorijders kunnen ’s morgens nog een rustig lokaal rondje fietsen, de fanatiekelingen moeten na het ontbijt toch weer op weg voor de thuisreis van wederom 180 km.

Inschrijving

We hebben een reservering genomen voor twee overnachtingen in hotel Westcord Salland in Raalte voor 40 personen, waar we (in principe) in 2 persoonskamers verblijven. De kosten voor het arrangement bedragen € 200,- per persoon. Daarvoor krijg je:

  • 2x overnachting met ontbijt
  • 1x meergangen diner en 1 x BBQ
  • de gebruikelijke “koffie met gebak”

Inschrijven voor het fiets weekend doe je via onderstaand formulier. Aantal inschrijvingen tot nu toe is 34.
Velden met een * zijn verplicht.

  Akkoord met aanbetaling


  Je aanmelding is definitief als het geld is overgemaakt op NL23RABO0153659378 ten name van TWC ATB Brabantia o.v.v. Fietsweekend Brabantia 2020.

  Wij kijken uit naar een mooi fiets weekend in Juni. We houden jullie natuurlijk op de hoogte!

  Organisatie: Piet van der Aa, Norbert Piket, Geert-Jan Stöver, Henny de Vroom.