30(+) groep op woensdagavond en zondagochtend

Het was al jaren een beetje tobben op de woensdagavond voor de Brabantianen die wel wilden trainen, maar die niet met de snelle mannen mee wilden. Er waren vaak te weinig mensen voor de 30-groep, of ze gingen alsnog te hard…
Gelukkig heeft Cor dit jaar het voortouw genomen om deze groep op woensdagavond weer tot leven te brengen, en met succes! Onder zijn bezielende leiding is er de hele zomer heerlijk gefietst door een vaste groep Brabantianen.
Het succes was zelfs zo groot dat dit ook heeft doorgewerkt naar de zondagochtend. Want ook daar waren de wensen voor de 30-groep wat verschillend. Sommige leden hebben door de week al veel kilometers gemaakt en willen op de zondagochtend op het gemak een klein rondje (60-70 km) fietsen, voor anderen is de zondagochtend juist DE gelegenheid om een langere tocht te rijden en liefst ook nét ietsjes harder. Ook hier sprong Cor in het gat. De afgelopen weken vertrok er om 8.30 een 30(+) groep voor een ronde van 80-100 kilometer.
Een mooie aanvulling op de toerkalender, en we hopen dat we deze opties volgend jaar vast in de agenda op kunnen nemen!

Fietsgroep 30