De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij ‘t Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

TWC-ATB Brabantia organiseert op zondag 17 februari weer een veldtoertocht in het bosrijke gebied rond Veldhoven, Steensel en Riethoven.

De startlocatie voor deze tocht is weer Gasterij ‘t Dorpsgenot / Bezoekerscentrum Toterfout, Toterfout 13a in Veldhoven-Zandoerle. Inschrijving en start is tussen 08.30 en 10.00 uur. Er is een bewaakte fietsenstalling en een voorziening om de fietsen na afloop schoon te spuiten

De deelnemers hebben keuze uit afstanden van 30 en 50 km. De routes worden allemaal volledig uitgepijld. Onderweg is er een verzorgingspost waar aan de deelnemers gratis koek, soep en drank verstrekt wordt.
De GPX routes zijn te bekijken en te downloaden op de stickerkoning ATB tocht 30km en de stickerkoning ATB tocht 50km pagina’s .

Het inschrijfgeld voor deze veldrit bedraagt 4 euro, voor NTFU-leden is dit 3 euro. Deelname is gratis voor jongeren tot 16 jaar.