header image
Home arrow Toertocht verslagen
Toerverslagen

Hier vind je verslagen over toertochten van Brabantia. Iedereen wordt uitgenodigd om een verslag(je) te schrijven. Je kunt eenvoudig zelf je verslag plaatsen op deze website.

Resultaten 22 - 24 van 38 Maak een verslag
Alpenbrevet Zwitserland (172 km)
8 augustus 2009 Geschreven door Wil te Boekhorst

In augustus heb ik meegedaan aan de Cycling Gold-Tour in Zwitserland. Deze tocht gaat over 4 passen (Grimsel – Nufenen – Gotthard – Susten) en heeft een afstand van 172 km met 5294 hoogtemeters.

AlpenBrevet

In het fietsverslag van deze tocht kun lezen hoe ik deze tocht heb beleefd. Op de website www.alpenbrevet.ch kun je alle informatie vinden over deze en andere tochten in de Zwitserse Alpen.

Fietsvakantie Sauerland (1120 km)
aug 2009 Geschreven door Jos van Gent

Het doel van onze fietsvakantie was dit jaar het plaatsje Winterberg in het Duitse Sauerland. Winterberg is vooral bekend onder wintersporters en tegenwoordig ook geliefd bij downhillers en funbikers.

Hoe deze fietstocht is verlopen kun je lezen in het verslag.

Mont Ventoux - Les trois Ballons (205 km)
5-15 juni 2009 Geschreven door Jos van Gent

De Maratona dles Dolomiti van vorig jaar bleek voor een aantal Brabantianen niet genoeg en zij hebben dan ook een nieuwe uitdaging gevonden in een combinatie van de Mont Ventoux gevolgd door de cyclo sportieve wedstrijd over 205 km "les trois ballons". Hoe het ons is vergaan kun je lezen in dit verslag.

Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...