xxx Nederlandse toer fiets unie - TWC ATB Brabantia
header image
Home arrow clubinformatie arrow Nederlandse toer fiets unie
Nederlandse toer fiets unie

NTFUIndien de contributie inclusief bijdrage NTFU is, betekent dit dat u ook lid bent van de NTFU en u dus ook profiteert van de collectieve regelingen die dit overkoepelend orgaan in het leven heeft geroepen zoals een verzekering tijdens de fietstochten, zelfs als u alleen een tocht wilt maken en bijvoorbeeld korting bij inschrijven bij alle tochten georganiseerd door verenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten.

Tevens behartigt de NTFU de belangen van al haar leden in overlegstructuren met bijvoorbeeld de overheden.

U ontvangt geregeld het toerfiets magazine en jaarlijks de TEP (toerfiets evenementen programma), het extra magazine van de NTFU met alle aangemelde tochten in Nederland. Als bewijs van lidmaatschap van de NTFU ontvangt u tevens jaarlijks (februari) de toerfietskaart TFK waarop alle relevante gegevens staan vermeld en waarmee u de korting bij inschrijving bij tochten krijgt.

De NTFU is aangesloten bij de Nederlandse Sport Federatie (NSF) en internationaal bij de Alliance Internationale de Tourisme te Geneve.

Mededelingen
Herfstkleurentocht

Zondag 1 okt wordt de Hersfstkleurentocht verreden. De tocht is 100km en het vertrek is om 8.30 uur bij de Spar in Zeelst. Na 59 km is er een pauze in ouderwets gezellige Café 't Groene Woud gelegen aan het "Duits Lijntje". De route van deze tocht kun je alvast downloaden (gpx) of hier bekijken.

Brabantia Spinning

Voor de winter van 2017-2018 kun je Spinningles volgen bij ArtiSport in Zeelst. Lees hier hoe je je kunt opgeven.

Schrijf je in voor 24 september!


Hoofdsponsors
 
Banner
Banner
Banner