header image
Home arrow Clubverslagen arrow Nieuwsbrief november 2018
Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief TWC-ATB Brabantia

November 2018   Jaargang 4, nr. 4

 

 

Beste Brabantianen

 

Het lustrumjaar 2018 loopt tegen het einde. We kunnen terugkijken op een mooi jaar waarbij veel van onze leden in de gelegenheid waren om het jubileum te vieren tijdens een van de activiteiten.
Zo’n 70 leden openden het jaar met een gezamenlijk ontbijtje, waarna tussen de laatste sneeuwresten van de winter de eerste kilometers op de weg werden verreden. Speciaal voor het 60-jarig bestaan staken zo’n 150 leden zich in een setje nieuwe jubileumkleding. Ruim 50 leden, waarvan 10 dames namen deel aan het fietsweekend in Raalte, waarvan in de vorige nieuwsbrief de enthousiaste verhalen te lezen waren. En met bijna 100 deelnemers vierden we op 8 september het jubileum met een fietstocht en fietsclinic in de ochtend en een barbecue en feestavond met pubquiz in de avond. Na een lange zomer met veel goed fietsweer is het gebruikelijke winterprogramma weer gestart zodat je in de winter in de zaal of op de spinningfiets je conditie op peil kunt houden.
Het bestuur bedankt iedereen die mee heeft geholpen om deze activiteiten mogelijk te maken.


Tot volgend jaar, De redactie

 

 

Neem ook eens kijkje bij onze sponsoren. Klik op de banner en je zit meteen op hun website.

 

 

 

Column

Bochtenwerk

Mijn zoon is aan het verbouwen en ik twijfel geen moment aan een mooi eindresultaat. Maar wat mij opvalt, is het hoge tempo waarmee ze de klus klaren. Neem nou het aanleggen van de leidingen voor de badkamer. Ik kom uit een tijdperk van bochten maken met een buigijzer maar nu gaat dat met flexibele kunststofleidingen, knelkoppelingen die met een accu-pers/knel-machine tot één geheel worden gesmeed. Ook in de meest moeilijke hoekjes is leidingwerk geen probleem meer.
Lees verder…

 

 

ATB tocht

ATB tocht 2 december

Op zondag 2 december organiseert Brabantia weer een winter ATB tocht. De voorbereidingen daarvan zijn al in volle gang, maar op de dag zelf zijn veel vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Dus doe ook eens wat terug voor je club en meld je aan om te helpen als parkeerhulp, vlagger op een oversteekpunt, pijlenophaler, of een van de vele andere taken. Je kunt je melden bij .

 

 

hulp gevraagd

Nog meer hulp gevraagd!

Ook komend jaar hopen we natuurlijk als vereniging weer diverse activiteiten te kunnen organiseren. Momenteel is er nog geen organisatie commissie voor het fietsweekend, dus als je dit samen met een aantal anderen wil organiseren, meld je dan bij het bestuur. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar nieuwe bestuursleden en vrijwilligers voor diverse activiteiten zoals het maken van deze nieuwsbrief, het organiseren van tochten, het promoten van onze tochten via Social Media, het opstellen van een sponsorplan, etc. Het bestuur kan dit niet alleen, jullie hulp als vrijwilliger is heel hard nodig! Zonder nieuwe vrijwilligers zullen een aantal activiteiten komend jaar komen te vervallen!

 

 

En Verder…

Heb je onlangs kleding besteld (bv een winterjack) dan kun je die op afspraak afhalen bij Ton Keeris.

Tijdens de voorjaarsvergadering zal een aanpassing van het Huishoudelijk Regelement besproken worden met betrekking tot inzet van leden als vrijwilligers bij activiteiten.

Opzeggingen dienen voor 1 december bij de ledenadministratie binnen te zijn i.v.m. de registratie van onze leden bij de NTFU

Voor 2019 zijn we ook op zoek naar nieuwe organisatoren van het fietsweekend en ook coordinatoren voor bijzondere clubritten zijn altijd welkom.

 

Sponsoren

 

Bouwbedrijf Daamen Stickerkoning Intersport

Vijverbouw Nederland   De Vroom

 
 
 
Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...