header image
Home arrow Clubverslagen arrow Nieuwbrief januari 2018
Nieuwbrief januari 2018

Nieuwsbrief TWC-ATB Brabantia

Januari 2018   Jaargang 4, nr. 1

 

 

Beste Brabantianen

 

Het bestuur van Brabantia wenst jullie een gezond en sportief 2018 met veel veilige fietskilometers. Dit jaar bestaat TWC-ATB-Brabantia 60 jaar en dat willen we graag het hele jaar door vieren. De aankondigingen van de eerste activiteiten vind je in deze nieuwsbrief. We zien jullie graag terug bij de vrijwilligersavond op 23 februari, de openingsrit met ontbijt op 4 maart of de ledenvergadering op 5 maart!


De redactie

 

 

Neem ook eens kijkje bij onze sponsoren. Klik op de banner en je zit meteen op hun website.

 

 

 

Column

Stoplicht

Er zijn veel onderwerpen die voeding geven aan discussies. Mijn moeder zei vroeger tegen mij: “ga nooit een twistgesprek aan over politiek of geloof want dat is bij voorbaat een verloren zaak”. Op school speelde dat “..Nou,wat vind jij ervan?..”. Dan haalde ik mijn schouders op en zei: “..kweenie..”.
Dat heb ik lang volgehouden. Tot iemand iets vertelde wat echt pertinent niet waar was. Kijk, iedereen heeft recht op zijn eigen mening maar er is slechts één waarheid. Enfin, nou je kun weer redetwisten over wat de waarheid is, dan ben je echter weer bij terug ‘AF’. Lees verder…

 

 

bestuurslid

Bestuursleden gezocht

Tijdens de ledenvergadering op 5 maart zal Rob Keijser zijn bestuusrstaak neerleggen. Het bestuur bestaat dan nog maar uit 4 personen, dus we zijn dringend op zoek naar één of twee nieuwe bestuursleden. Taakverdeling binnen het bestuur kan in overleg aangepast worden. Informeer voor de mogelijkheden vrijblijvend bij het bestuur.

 

 

lustrum

Lustrum programma

Op de website kun je het voorlopige lustrumprogramma vinden. Het programma met bijbehorende begroting zal in de voorjaarsvergadering nog besproken en goedgekeurd moeten worden. Voor de organisatie is nog hulp nodig, bijvoorbeeld iemand die wil helpen om lustrumkleding te ontwerpen en realiseren. Mocht je nog aanvullende activiteiten willen organiseren in het kader van het lustrum meld deze dan zo spoedig mogelijk aan bij het bestuur, zodat deze in de kalender en begroting opgenomen kunnen worden.

 

 

vrijwilliger

Vrijwilligersavond

Op vrijdag 23 februari om 20:00 uur organiseren we voor al onze vrijwilligers een gezellige workshop boogschieten met een hapje en drankje bij boogschietvereniging VZOD in Zeelst (Blaarthemseweg 84). Heb je afgelopen jaar op een of andere manier geholpen bij een Brabantia activiteit meld je dan aan via het inschrijfformulier. Je ben ook welkom als je nog geen vrijwilliger bent, maar je komend jaar wel wilt inzetten bij een van onze activiteiten.

 

 

openingsrit

Openingsrit met ontbijt

De openingsrit wordt dit jaar gehouden op zondag 4 maart en wordt voorafgegaan door een gezamenlijk ontbijtje bij Gasterij Dorpsgenot om 9:00 uur. Om voldoende ontbijtjes klaar te zetten is het wel nodig om je voor 1 maart aan te melden via het inschrijfformulier.

 

 

fietsweekend

Fietsweekend

In het lustrumjaar maken we natuurlijk ook van het fietsweekend iets speciaals. We verblijven dit jaar niet in een jeugdherberg maar in een hotel. Er zullen zowel korte als lange routes gemaakt worden. Meer informatie en inschrijfmogelijkheid vind je binnenkort op de website.

 

 

En Verder…

De toerkalender van 2018 zal dit jaar niet via een papieren toerboekje verspreid worden maar alleen digitaal op de website gepubliceerd worden (inclusief een printbare versie).

Mogelijk willen we in het lustrumjaar ook nog een veldrit wedstrijdje organiseren voor leden in verschillende categorieen. Lijkt je dat wat, laat dat dan weten aan Harry Colsters ( ). Alleen bij voldoende interesse zal dit georganiseerd worden.

Check nog even of je je contributie al hebt overgemaakt. Dat bespaart de penningmeester een hoop onnodig werk om achter vergeten betalingen aan te mailen of bellen.

Heb je deze winter nog kleding bijbesteld? Vanaf februari zal de voorraad bij kledingbeheerder Ton Keeris weer zijn aangevuld.

 

Sponsoren

 

Bouwbedrijf Daamen Stickerkoning Intersport

Vijverbouw Nederland   De Vroom

 
 
 
Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...