header image
Home arrow clubinformatie arrow Lid worden?
Lid worden? Print

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal 1 jaar en wordt telkens stilzwijgend verlengd met 1 jaar, tenzij opgezegd voor 1 december. Opzeggen kan door een bericht (schriftelijk of email) aan de ledenadministratie.

Het bestuur van TWC-ATB Brabantia stelt het op prijs, indien u zich beschikbaar wilt stellen voor vrijwilligers activiteiten.

TWC-ATB Brabantia is aangesloten bij de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU) en heeft daardoor ook verplichtingen aan de NTFU, uw persoonsgegevens worden vertrouwelijk behandeld maar worden daarnaast ook gedeeld met de NTFU. Mocht u hiermee niet akkoord gaan, kunnen wij uw lidmaatschap niet honoreren.

 U kunt zich op verschillende manieren aanmelden als lid.

Post LEDENADMINISTRATIE
Harrie Warmoeskerken
Middelberg 81,
5508 DP, Veldhoven
 Telefoon
 040 - 2530 468
 E-mail
 

U kunt zich ook aanmelden met onderstaand inschrijfformulier.

Mededelingen
Winterkleding

Zoals besproken in de algemene ledenvergadering is de winter jack weer opgenomen in de kledinglijst en is ook al weer geruime tijd te bestellen.
Voor diegene die een winter jack willen aanschaffen, het verzoek om deze z.s.m. te bestellen bij Ton Keeris (zie website) met opgave van de maat, naam , email e.d.
Indien er op kort termijn voldoende bestellingen binnen zijn (minimaal € 500,-) kunnen wij de bestelling plaatsen en zijn ze voor de winter nog binnen.


Hoofdsponsors
 
Banner
Banner
Banner