header image
Home arrow Clubverslagen arrow Nieuwsbrief april 2017
Nieuwsbrief april 2017

Nieuwsbrief TWC-ATB Brabantia

April 2017   Jaargang 3, nr. 2

 

 

Beste Brabantianen

 

Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van april 2017.

De zomertijd is al weer een maand actief en er wordt op woensdagavonden weer gefietst, maar van ‘zomerweer’ is nog niet echt sprake. Laten we hopen dat we vanaf mei vaak in de korte broek op de fiets kunnen!
In deze nieuwsbrief de gebruikelijke column van onze Johan, een terugblik op de Algemene Ledenvergadering en een oproep om mee te denken over activiteiten in 2018, want volgend jaar bestaat Brabantia 60 jaar en dat willen we natuurlijk vieren!Veel leesplezier, de redactie

 

 

Neem ook eens kijkje bij onze sponsoren. Klik op de banner en je zit meteen op hun website.

 

 

 

Column

Belasting

Als je dit woord laat vallen denken de meeste mensen aan de legale diefstal van de overheid en de blauwe brieven die daarbij horen. Vaak betekent het gewoon geld doneren aan de regering. Vadertje Staat zoekt allerlei taksen om het rijk rijker te maken. Neem de wegenbelasting bijvoorbeeld. Komt straks het (digitale) fietsplaatje? Moeten wij in de nabije toekomst een soort toeristenbelasting gaan betalen om over de wegen van ons land te fietsen? Ik vind dat geen 1 april grap en krijg onzuivere gedachten bij bovenstaand idee. Ik wil het over een ander soort belasting hebben. Lees verder…

 

 

Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering

Mocht je de Algemene Ledenvergadering op 20 februari gemist hebben, dan kun je in het verslag van deze vergadering nalezen wat er besproken en besloten is. Lees verder…

 

 

toerkalender

10de Toerversie Omloop der Kempen

Op zaterdag 20 mei organiseert Brabantia de Toerversie Omloop der Kempen. Voor de organisatie is nog een tekort aan vrijwilligers die op vrijdag kunnen helpen met uitpijlen. Ben je vrijdagmiddag beschikbaar om een deel van de route mee uit te pijlen, meld je dan bij . Ook als je op zaterdag kunt helpen bij de inschrijvingen of bij het ophalen van de pijlen, kun je je aanmelden.

 

 

Lustrum 2018 - Brabantia 60 jaar

In 2018 bestaat TWC-ATB Brabantia 60 jaar. Dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben een behoorlijk budget om er een mooi feestjaar van te maken. Heb je idee-en voor activiteiten die we in het kader van dit lustrum kunnen organiseren of leuke voorstellen voor een presentje voor alle leden, meld deze dan (bij voorkeur via E-mail) aan Niels Geerts of . Ook als je zelf wil meehelpen bij de organisatie, meld je dan aan.

 

 

hamer

Triathlon

Op zaterdag 13 mei wordt er een gratis triathlon gehouden in en om zwembad Den Ekkerman. Artisport zorgt voor professionele spinningbikes. Lees hier voor meer informatie.

 

 

En Verder…

Ben je lid van de Rabobank, dan heb je natuurlijk je stem uitgebracht op onze club in de Rabobank Clubkas Campagne, want in 2018 ontvangen we een bijdragen van de Rabobank op basis van het aantal stemmen dat we ontvangen. Stemmen kan tot 30 april.

 

Sponsoren

 

Bouwbedrijf Daamen Stickerkoning Rabobank

Vijverbouw Nederland   De Vroom

 
 
 
Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...