header image
Home arrow Clubverslagen arrow Nieuwsbrief februari 2017
Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief TWC-ATB Brabantia

Februari 2017   Jaargang 3, nr. 1

 

 

Beste Brabantianen

 

Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van februari 2017.

Na een winter lang spinnen, moutainbiken, schaatsen of stilzitten hebben jullie vast weer zin om er op de racefiets op uit te trekken. In deze nieuwsbrief volgt wat informatie over het nieuwe seizoen.Veel leesplezier, de redactie

 

 

Neem ook eens kijkje bij onze sponsoren. Klik op de banner en je zit meteen op hun website.

 

 

 

Column

Digitaal

Als je om je heen kijkt, kom je al snel tot de conclusie dat we omringd zijn door allerlei apparaten die gericht zijn op communicatie. We leven in een digitaal tijdperk. Ik hoor wel eens verhalen waarbij mensen totaal ontredderd zijn wanneer hun PC het heeft begeven. ‘Dat gebeurt mij niet’, dacht ik elke keer als ik zoiets hoorde. Tot ook mij onlangs dat lot werd toebedeeld. Oeps! Lees verder…

 

 

Ledenvergadering

Ledenvergadering

Om te beginnen zijn jullie allen uitgenodigd voor de ledenvergadering die plaats vindt op maandag 20 februari om 20:00 uur bij gasterij Dorpsgenot. De agenda en het jaarverslag over 2016 vind je op de website. Lees verder…

 

 

toerkalender

Toerkalender

Op de ledenvergadering zal het toerboekje uitgedeeld worden. Ben je niet aanwezig dan wordt het toerboekje thuisbezorgd. De toerkalender zal ook z.s.m. op de website gepubliceerd worden.

 

 

Openingsrit

De openingsrit vind dit jaar plaats op zondag 5 maart. Vertrek is om 9:30 bij de Spar.

 

 

hamer

Fietsweekend

Er is ook al een comité bezig met de organisatie van het Brabantia fietsweekend, dat dit jaar plaats vind op 9, 10 en 11 juni met Kleve als bestemming. Inschrijven voor 15 maart kan hier.

 

 

En Verder…

Op zondag 19 februari wordt weer onze eigen ATB tocht gehouden. We zien jullie natuurlijk graag (als vrijwilliger!) bij deze moutainbiketocht.

 

NTFU ledenpas:  Dit jaar ontvang je GEEN nieuwe NTFU ledenpas. De pas van afgelopen jaar blijft meerdere jaren geldig. Ben je je pas kwijt, dan kun je zelf bij de NTFU een nieuwe pas aanvragen.

 

Sponsoren

 

Bouwbedrijf Daamen Stickerkoning Rabobank

Vijverbouw Nederland   De Vroom

 
 
 
Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...