header image
Home arrow clubinformatie arrow Voor wat hoort wat

Beste Brabantianen,

TWC – ATB Brabantia organiseert elk jaar een drietal evenementen. In december en in februari wordt er een ATB tocht georganiseerd en in mei organiseren we de toertocht “Omloop der Kempen”. Deze tochten zorgen op de eerste plaats voor bekendheid van onze vereniging in de regio en daarbij zorgen deze tochten ook nog eens voor de nodige inkomsten om leuke dingen voor de leden van Brabantia te bekostigen.

Voor het organiseren van deze evenementen hebben we uiteraard een aantal vrijwilligers nodig die allerlei taken verrichten. Op dit moment zijn het al jaren dezelfde leden die deze taken uitvoeren. Om de belasting van deze verenigingstaken over meerdere leden te kunnen verdelen zijn wij als bestuur op zoek naar nieuwe vrijwilligers binnen het ledenbestand van Brabantia.

Aan welke taken valt dan bijvoorbeeld te denken? De routes van de drie genoemde tochten zijn volledig bewegwijzerd met pijlen. Deze pijlen moeten de dag voor de tocht op de route worden aangebracht. Na binnenkomst van de laatste deelnemer moeten deze pijlen ook weer worden opgehaald. Hiervoor hebben we vrijwilligers nodig die al fietsend toch een steentje bijdragen aan het slagen van deze evenementen. Er zijn natuurlijk ook nog andere taken te verrichten zoals: inschrijven, oversteekplaatsen bij de ATB tochten, controlepost, bewaking fietsenstalling, bevoorradingspost. Als we voor deze taken een groter aantal vrijwilligers hebben kunnen we een betere verdeling maken zodat niet altijd dezelfde mensen zich moeten inzetten voor onze vereniging.

Heb je nog geen ervaring als vrijwilliger, geen probleem, we delen je in met ervaren mensen die je uitleggen wat de bedoeling is. Het vrijwilligerswerk is bovendien vaak ook nog heel gezellig.

Op korte termijn, namelijk voor zaterdag 21 mei, zijn we op zoek naar vrijwilligers voor het uitzetten van de routes op vrijdag, het voorrijden van de routes op zaterdagochtend en het ophalen van de pijlen op zaterdagmiddag. Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers op de controlepost.

Beste leden meldt u aan als vrijwilliger met uw voorkeur voor welke taak dan ook. Stuur en mailtje naar:

Namens het bestuur,

Harry Colsters

Mededelingen
Winterkleding

Zoals besproken in de algemene ledenvergadering is de winter jack weer opgenomen in de kledinglijst en is ook al weer geruime tijd te bestellen.
Voor diegene die een winter jack willen aanschaffen, het verzoek om deze z.s.m. te bestellen bij Ton Keeris (zie website) met opgave van de maat, naam , email e.d.
Indien er op kort termijn voldoende bestellingen binnen zijn (minimaal € 500,-) kunnen wij de bestelling plaatsen en zijn ze voor de winter nog binnen.


Hoofdsponsors
 
Banner
Banner
Banner