header image
Home arrow Clubverslagen arrow Nieuwsbrief februari 2016
Nieuwsbrief februari 2016

Nieuwsbrief TWC-ATB Brabantia

Februari 2016   Jaargang 2, nr. 1

 

 

Van de redactie…

 

Beste leden,

 

Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van februari 2016.


Hierbij ontvangen jullie nieuwsbrief van februari 2016. Deze bevat ook de uitnodiging voor de voorjaarsvergadering op 29 februari. Verder natuurlijk weer een column van Johan, de Stickerkoning ATB-tocht die eraan komt en een uitnodiging voor het fietsweekend. En de damesploeg laat ook van zich horen.
Ik stop trouwens binnenkort bij Brabantia. Dat betekent ook dat ik de nieuwsbrief nog een enkele keer zal maken, maar daarna niet meer. Wie interesse heeft om het (kleine) stokje over te nemen, neem dan contact op met het bestuur!

Vriendelijke groet,
De redactie (Koen Jellema)

 

Neem ook eens kijkje bij onze sponsoren. Klik op de banner en je zit meteen op hun website.

 

 

 

Column

All-Inclusive

'Je bent er aan toe' zegt mijn personal coach. 'Er even tussen uit.. je hebt het verdiend' vervolgt ze. Ik kijk mijn sweethart met vragende ogen aan als ze begint over een warm oord dat we vanuit Eindhoven kunnen bevliegen. Ze heeft weleens meer last van deze vrijetijdsziekte en ze gaat verder: 'Ik heb zo’n all-inclusive trip gezien' en ik krijg spontaan een plaatje met palmbomen en witte stranden voorgeschoteld. Lees verder…

 

 

ALV

Voorjaarsvergadering

Hierbij nodigt het bestuur van TWC-ATB Brabantia al haar leden uit op haar voorjaarsvergadering op maandag 29 februari 2016 bij "Gasterij 't Dorpsgenot" Toterfout 13a, 5507 RD te Oerle. Kijk alvast naar de agenda van deze voorjaarsvergadering en naar het verslag van de najaarsvergadering 2015.

 

 

fietsweekend

Fietsweekend 2016

De inschrijving voor het fietsweekend 2016 is geopend! Na het grote succes van vorige jaar, vindt er ook dit jaar weer een weekend plaats. Van 10-12 juni, en inschrijven kan via de website. Lees verder…

 

 

Stickerkoning ATB tocht

De Stickerkoning ATB-tocht

TWC-ATB Brabantia organiseert op zondag 21 februari weer een veldtoertocht in het bosrijke gebied rond Veldhoven, Steensel en Riethoven. De startlocatie voor deze tocht is weer Gasterij 't Dorpsgenot / Bezoekerscentrum Toterfout, Toterfout 13a in Veldhoven-Zandoerle. Inschrijving en start is tussen 09.00 en 10.00 uur.

 

 

Damesploeg

Damesploeg

Steeds meer vrouwen ontdekken dat fietsen op een racefiets in groepsverband een leuke ontspannende bezigheid is. Natuurlijk kunnen zij altijd aansluiten bij een van de gewone clubritten van Brabantia. Maar voor degenen die het gezellig vinden om met de meiden onder elkaar te fietsen, is er sinds 2015 een damesploeg. De damesploeg gaat net iets minder hard de bochten door, kletst er vrolijk op los en gaandeweg het seizoen gaan ze steeds harder en worden de tochten langer. Ieder zondagochtend staat een rit gepland in de Kempen, maar de dames doen ook met verschillende (ladies)tourtochten mee. De damesploeg is pas in 2015 opgestart en bestaat (nog) uit een klein clubje dames. Nieuwe aanwas is dus van harte welkom! Wil je meer weten neem dan even contact op met Brabantia, dan brengen zij je in contact met de dames.

 

 

En Verder…

Openingsrit: De openingsrit is op zondag 28 februari, 9.30 uur bij de Spar, 50 km.

 

 

Sponsoren

 

Bouwbedrijf Daamen Stickerkoning Rabobank

van den Heuvel   De Vroom

 
 
 
Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...