xxx Damesgroep - TWC ATB Brabantia
header image
Home arrow toer arrow Damesgroep
Damesgroep

Steeds meer vrouwen ontdekken dat fietsen op een racefiets in groepsverband een leuke ontspannende bezigheid is. Natuurlijk kunnen zij altijd aansluiten bij een van de gewone clubritten van Brabantia. Maar voor degenen die het gezellig vinden om met de meiden onder elkaar te fietsen, is er sinds 2015 een damesgroep.

De damesgroep gaat net iets minder hard de bochten door, kletst er vrolijk op los en gaandeweg het seizoen gaan ze steeds harder en worden de tochten langer.

Ieder zondagochtend staat een rit gepland in de Kempen (60-75 km), maar de dames doen ook met verschillende (ladies) tourtochten mee. Vertrek is om 9:15 vanaf de Spar in Zeelst.

De damesgroep is pas in 2015 opgestart en bestaat (nog) uit een klein clubje dames. Nieuwe aanwas is dus van harte welkom!

Alle aktiviteiten van de dames zijn te volgen op de facebookpagina: https://www.facebook.com/BrabantiaDames/

Wil je meer weten neem dan even contact op met een Brabantia bestuurslid, dan brengen zij je in contact met de dames. Of zoek contact via de Facebook pagina.

dames toer rit

dames toer groep 

damesgroep 

Mededelingen
Herfstkleurentocht

Zondag 1 okt wordt de Hersfstkleurentocht verreden. De tocht is 100km en het vertrek is om 8.30 uur bij de Spar in Zeelst. Na 59 km is er een pauze in ouderwets gezellige Café 't Groene Woud gelegen aan het "Duits Lijntje". De route van deze tocht kun je alvast downloaden (gpx) of hier bekijken.

Brabantia Spinning

Voor de winter van 2017-2018 kun je Spinningles volgen bij ArtiSport in Zeelst. Lees hier hoe je je kunt opgeven.

Schrijf je in voor 24 september!