header image
Home arrow Clubverslagen arrow Nieuwsbrief oktober 2015
Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief TWC-ATB Brabantia

Oktober 2015   Jaargang 1, nr. 4

 

 

Van de redactie…

 

Beste leden,

 

Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van oktober 2015.


De koers van de vallende bladeren in Lombardije is weer gereden, en ook Brabantia heeft de sluitingsrit achter de rug. Ondergetekende was er zelf niet bij, maar het gebak heeft vast gesmaakt. Het wegseizoen is nu dus echt voorbij. Maar het bewegen gaat natuurlijk gewoon door. Inmiddels is een aardig clubje leden aan het spinnen geslagen en zie je steeds meer mountainbikes rondrijden. Of een veldrittraining volgen, dat kan natuurlijk ook.
In deze nieuwsbrief natuurlijk weer de column van Johan van der Hijden, de aankondiging van de leden vergadering, een verslag van de Duchenne Heroes-tocht van Nico Stabel, en nog een oproep voor stallingsruimte.

Veel leesplezier!
De redactie (Koen Jellema)

Neem ook eens kijkje bij onze sponsoren. Klik op de banner en je zit meteen op hun website.

 

 

Column

Waterdrager

"Bakkie koffie?"
Of het nou vriest of juist 30 graden is, dit is veruit de meest gestelde vraag als ik ergens binnendwarrel. Meteen gevolgd door "of thee of iets fris?". Keuzevrijheid.

Wij houden van vrijheid. Dat zie ik ook aan de verscheidenheid van de bidons op de fietsen van de club. Het model, kleur, de grootte en de inhoud van de drinkbus wordt door iedereen zelf bepaald. Lees verder…

 

 

Agenda ALV

Jaarvergadering

Op 9 november vindt de najaarsvergadering weer plaats. Deze start om 20.00 uur en vindt plaats in Gasterij ’t Dorspgenot, Toterfout 13A in Oerle. Alle leden zijn hierbij uitgenodigd. De agenda voor de vergadering vinden jullie hier. Bij de vergadering hoort natuurlijk ook het verslag van de vorige vergadering. Die vinden jullie hier. Het bestuur zal ervoor zorgen dat op de vergadering ook papieren versies van de agenda en het verslag aanwezig zijn.

 

 

Duchenne Heroes

Duchenne heroes-tocht

Op zaterdag12 september zijn we vertrokken naar Bure niet ver van de franse grens, voor een mountenbike tocht van ruim 700 km. Samen met een oud collega Adrie van Lieshout gingen we de uitdaging aan. Er ging ook een begeleider Addy Maas mee die ons naar Bure bracht, en elke dag de tent en onze spullen vervoerde. Samen vormden we een team: Baker in Motion is de naam. En dat allemaal voor de spierziekte Duchenne. Lees verder…

 

 

Opslagruimte

Oproep stallingsruimte aanhangers

Brabantia beschikt over een aanhangwagen waarop we fietsen kunnen vervoeren bij de tochten in Limburg en in de Ardennen en een aanhangwagen met materialen die we gebruiken bij de pauzes bij onze mountainbiketochten (de zogenaamde soepkar). De huidige opslaglocatie van deze 2 aanhangwagens is nog maar een beperkte tijd beschikbaar, daarom zijn we op zoek naar een nieuwe opslaglocatie. Mocht je de ruimte hebben om 1 of 2 van deze aanhangers te stallen, neem dan even contact op met een van de bestuursleden.

 

 

Sponsoren

 

Bouwbedrijf Daamen Stickerkoning Rabobank

van den Heuvel   De Vroom

 

 

 
 
Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...