header image
Home arrow Clubverslagen arrow Nieuwsbrief juni 2015
Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief TWC-ATB Brabantia

Juni 2015   Jaargang 1, nr. 2

 

 

Van de redactie…

 

Beste leden,

 

Hierbij ontvangen jullie nieuwsbrief van juni 2015. Door drukte bij bestuur en redactie is het al bijna juli, maar dat zullen we maar zien als een soort verlengd Brabants kwartierke.
Deze maand naast de vaste column, ook een leuk verslag van het fietsweekend 2015 door Toine Theuns. Voor wie trouwens de nieuwsbrief van mei heeft gelezen: ‘hullie’ Edward heeft net een contract bij Trek Factory Racing getekend, dus de voorspellingen van Toine lijken uit te komen. Verder kunnen jullie je opgeven voor de gezinsfietstocht in september, en zoekt het kersverse damesgroepje uitbreiding.
 

Veel leesplezier!

De redactie.

 

P.s. neem ook eens kijkje bij onze sponsoren. Klik op de banner en je zit meteen op hun website.

 

 

Column

Engelbewaarder

Ik ben een beetje uit mijn doen omdat  ik een leenhond heb voor een paar dagen. De blaffer van mijn zoon moet een paar keer per dag een frisse neus halen en dan mag ik hem de weg wijzen. Dat vind ik hartstikke leuk maar mijn dagritme wordt daardoor wel wat aangepast. Ik ga bijvoorbeeld deze morgen wielen met Brabantia en dan moet hij van tevoren 'leeg' zijn.
Clubfietsen is gezellig maar ik hou steeds een strakke blik op het wegdeksel en de fietser(s) voor mij. Lees verder…

 

 

fietsweekend

Brabantia fietsweekend 2015

Op 12, 13 en 14 juni was het zover. Het jaarlijkse Brabantia fietsweekend was aangebroken. In de voorafgaande weken waren we al geïnformeerd over de bestemming, de routes en wat we mee moesten nemen, maar nu stonden we daar met 36 man klaar voor vertrek bij het verzamelpunt Artisport. Harry Colsters reed de  bus met bagage en reservemateriaal en Dick de Bie de volgauto. Er kon ons niets gebeuren. Lees verder…

 

 

gezinsfietstocht

Gezinsfietstocht 6 september 2015

Traditiegetrouw ook dit jaar weer een Brabantia gezinsfietstocht, datum zondag 6 september. Het programma is niet helemaal definitief, maar zal in grote lijnen hetzelfde zijn als voorgaande jaren.
We verzamelen om 13:00 uur bij Dorpsgenot en na een kopje koffie + gebak  wordt er op de gewone fiets in groepen een tocht gefietst. Bij terugkomst wordt er uiteraard gezorgd voor eten en drinken. Lees verder…

 

 
 

En Verder…

Clubkleding: De verkoop van clubkleding is vanaf begin juni weer overgegaan naar het vertrouwde adres bij Ton Keeris op Hoogstraat 35. Hier kun je op maandagavond tussen 19:00 uur en 19:45 terecht na telefonische afspraak: 06-30022984. De meest gangbare artikelen zijn op voorraad. Overige zaken kunnen besteld worden, ook speciale dameskleding!

Dames gezocht: Inmiddels fietst er op bijna wekelijkse basis een groepje dames – deels al in het nieuwe Brabantia tenue ! – hun rondjes door de Kempen. Het groepje is echter nog op zoek naar wat uitbreiding. Om de drempel voor nieuwe dames te verlagen is besloten om voor dames het eerste jaar de contributie te verlagen. Ze betalen alleen het NTFU deel (iets meer dan 30 Euro). Dus heb je een vrouw, vriendin, zus of buurvrouw die zich ook graag bij deze dames-fietsgroep wil aansluiten, laat ze dan even contact opnemen met iemand van het bestuur en we brengen je in contact met de damesgroep.

 

 
 

Sponsoren

 

Bouwbedrijf Daamen Stickerkoning Rabobank

van den Heuvel   De Vroom

 
 

Mededelingen
De Stickerkoning ATB tocht

Op zondag 17 februari wordt De Stickerkoning ATB tocht gehouden. Er wordt gestart tussen 8:30 en 10:00 uur vanaf Gasterij 't Dorpsgenot (Geitenboerke), Toterfout 13a, 5507 RD Veldhoven/Oerle. Er kan gekozen worden voor een afstand van 30 of 50 km.

Lees meer...